MARQ CAPTAIN

2.350,00€

Editie

ADVENTURER
ATHLETE
AVIATOR
GOLFER

RESERVEER DE CAPTAIN

PRE ORDER

Ontdek de CAPTAIN

MARQ CAPTAIN

DE ZOEKTOCHT NAAR UITMUNTENDHEID HEEFT NIEUWE WATEREN BEREIKT

COMPROMISLOOS DOOR HET DESIGN

LEVENSDUUR VAN BATTERIJ

Deze luxe, moderne smartwatch is gemaakt voor het leven op het water. De watch heeft een op wedstrijden geïnspireerd gestreepte nylon band met jacquard-motief, een verbluffend AMOLED-touchscreen met traditionele knopbediening. De behuizing van 46 mm is gemaakt van Grade-5 titanium voor een ultraduurzaam ontwerp.

Profiteer van ongelooflijke batterijprestaties om je expedities bij te houden, met een oplaadbare lithiumbatterij die tot 16 dagen meegaat met bewegingen en tot 6 dagen in de modus Altijd aan.

REGATTATIMER

MAN-OVER-BOORD

STREAM GEGEVENS

Verbeter je starts met een afteltimer die de tijd tot het startschot weergeeft, terwijl de GPS-burntijd jouw ideale positie berekent.

Bekijk gegevens, zoals waterdiepte, motor-RPM, wind, aangepaste gegevens en meer, direct op je pols wanneer jij je MARQ Captain smartwatch aansluit op de compatibele toestellen van je boot.

Markeer een man overboord met één druk op de knop. Met een richtingspijl en een afstandsmeter kun je een snelle reddingsactie uitvoeren.

BEDIENING STUURAUTOMAAT

UITGEBREIDE CONNECTIVITEIT

FUSION-LINK™-AUDIOSYSTEEM

Zelfs als je niet aan het roer staat, heb je controle over je boot. Open de stuurautomaatapp om de voorliggende koers te wijzigen, het stuurpatroon in te schakelen en een GPS-route te volgen.

Bedien je entertainmentsysteem aan boord vanaf je watch met de ingebouwde Fusion-Link™ Lite app.

De MARQ Captain kan worden gekoppeld met bepaalde compatibele Garmin kaartplotters en kan worden gebruikt om belangrijke MFD-functies op afstand mee te bedienen, zoals zoomen op de kaart, snelkoppeling naar lay-out, Fusion® stereo, stuurautomaat en meer.

WAARSCHUWINGEN EN ALARMEN

MARKERING VAN WAYPOINTS

GARMIN SAILASSIST™ FUNCTIES

Voor een beter inzicht in de situatie op het water waarschuwt de MARQ Captain smartwatch je bij aanstaande getijdenwijzigingen en een ankertag.

Je hoeft niet terug te keren naar het roer om elke vangst te markeren. Gebruik je watch om vanaf elke plek op je boot waypoints op de kaartplotter te plaatsen.

Bij het zeilen kun je de start niet alleen timen, maar ook visualiseren. Maak een virtuele startstreep om de perfecte start te maken. Gebruik ook koersassistentie om te zien of de boot een positieve of negatieve drift heeft.

BLUECHART® G3 KAARTEN

HARTSLAGMETING OP DE POLS

KOERSASSISTENTIE

De watch controleert voortdurend je hartslag1 in de gaten en waarschuwen je als deze in rust te hoog of te laag blijft. Het toestel meet ook hoe hard jij je inspant tijdens activiteiten — zelfs tijdens het zwemmen.

Verbeter je tactiek met zeilfuncties als je deze koppelt met een compatibele smartphone, waaronder koersassistentie, zodat je de windrichting in de gaten blijft houden.

MARQ Captain ondersteunt hoogwaardige kustkaarten met geïntegreerde Navionics® gegevens.

HEALTH SNAPSHOT™ FUNCTIE

ENERGIEBEWAKING MET BODY BATTERY™

SLAAPSCORE EN GEAVANCEERDE SLAAPBEWAKING

Registreer een sessie van 2 minuten om belangrijke gegevens vast te leggen, zoals hartslag, hartslagvariabiliteit, Pulse Ox2, ademhaling en stress. Genereer vervolgens een rapport met deze statistieken dat je kunt delen via de Garmin Connect app op je compatibele smartphone.

Optimaliseer de energiereserves van je lichaam aan de hand van meetgegevens over hartslagvariabiliteit, stressniveau, slaap en andere gegevens, zodat je kunt bepalen wanneer jij je weer kunt inspannen en wanneer je moet rusten.

Krijg een volledig overzicht van je lichte, diepe en REM-slaapfasen. Bekijk alles op een speciale widget met je slaapscore en inzichten.

STRESSTRACKING

KLAAR VOOR DE TRAINING

SPORTAPPS

Hartslagvariabiliteit (HRV) worden gebruikt om je stressniveau te berekenen, zodat je kunt zien of je een rustige, evenwichtige of stressvolle dag hebt.

Zodra je wakker wordt, krijg je een trainingsfitheidscore op basis van onder meer je slaapkwaliteit, herstel en trainingsbelasting. Zo kun je bepalen of het een goede dag is voor een flinke inspanning of dat je het juist rustig aan moet doen.

Gebruik vooraf geladen activiteitenprofielen voor trail- en track running, zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, roeien, skiën, golfen, surfen, binnen klimmen en nog veel meer.

HARDLOOPVERMOGEN

HRV-STATUS

TRAININGSSTATUS

Krijg een continue meting op je pols om te zien hoeveel kracht je op de weg uitoefent tijdens het hardlopen met gebruik van een Running Dynamics Pod of HRM-Pro™ Plus monitor.

Met behulp van nieuwe indicatoren zoals HRV-status, je recente trainingsgeschiedenis en prestaties krijg je eenvoudig inzicht in je algehele inspanning, en of je productief, met piekmomenten of te intensief traint.

Krijg meer inzicht in je algehele gezondheid, training en herstel door middel van hartslagvariabiliteit (HRV) terwijl je slaapt, gebaseerd op technologie die is ontwikkeld door ons Firstbeat Analytics™ team.

GARMIN COACH

WORKOUTS MET ANIMATIE

VISUELE RACEPROGNOSE

Op basis van je hardloopgeschiedenis en je algehele fitnessniveau kun je een schatting maken van je tempo voor een 5 km, 10 km of zelfs een marathon. Bovendien laten trendgegevens zien welke impact je training in de loop der tijd heeft.

Deze watch biedt eenvoudig te volgen workouts met animaties voor cardio, krachttraining, yoga en pilates die je op het scherm kunt bekijken. Kies uit vooraf geladen workouts met animaties of download er meer van de Garmin Connect™ online community wanneer je watch is gekoppeld met je compatibele toestel.

Deze gratis aanpasbare trainingsplannen bieden begeleiding van deskundige coaches en kunnen worden aangepast aan jou en je doelen. Workouts worden rechtstreeks naar je watch gesynchroniseerd vanuit Garmin Connect.

PACEPRO™ TECHNOLOGIE

REALTIME STAMINA

VO2 MAX

Een unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan je niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

Gebruik deze realtime stamina gegevens om je inspanning te volgen en te verdelen, en voorkom overbelasting aan het begin van je hardloopsessie of fietsrit.

Train slimmer met VO2 max, een indicator van de prestaties die je kunt verwachten. Deze meetwaarde wordt aangepast voor trailrunning en houdt rekening met prestatieveranderingen die kunnen worden veroorzaakt door warmte of hoogte.

HERSTELTIJD

DAGELIJKSE AANBEVOLEN WORKOUTS

JETLAGADVISEUR

Na elke workout Hersteltijd laat de functie Hersteltijd je weten wanneer je klaar bent voor een volgende zware workout. Deze functie houdt zelfs rekening met trainingsintensiteit en factoren zoals stress, dagelijkse activiteit en slaap.

Bekijk je hele week met aanbevolen dagelijkse workouts, die na elke hardloopsessie worden aangepast aan je prestaties en herstel, evenals de aankomende races die in de agenda van de Garmin Connect smartphone-app worden weergegeven.

Minimaliseer de effecten van een jetlag met advies voor blootstelling aan licht, je slaapschema en lichaamsbeweging tijdens je volgende lange reis. Voer je reisgegevens in de agenda van de Garmin Connect™ smartphone-app in en houd bij hoe je lichaamsklok zich aanpast aan je nieuwe bestemming (binnenkort beschikbaar).

KAARTEN VAN GOLFBANEN

TOPOGRAFISCHE KAARTEN VAN MEERDERE CONTINENTEN

SKIVIEW™ KAARTEN

Ga de piste op met vooraf geladen SkiView kaarten, en bekijk namen en moeilijkheidsgraden voor meer dan 2000 pistes wereldwijd. skiresorts over de hele wereld te bekijken.

Bekijk CourseView kaarten voor meer dan 42.000 golfbanen over de hele wereld, en maak gebruik van touch-targeting en de PlaysLike Distance functie.

TopoActive kaarten van Europa zijn vooraf geïnstalleerd om je bij je verkenningen op het juiste spoor te houden. Bekijk terreincontouren, hoogtes, bergtoppen, parken, kustlijnen, rivieren, meren en andere geografische kenmerken. Download extra kaarten van over de hele wereld via WiFi® verbinding.

SMARTPHONE MELDINGEN

SATIQ™ TECHNOLOGIE

AANDELENTRACKER

Multi-band GNSS met SatIQ technologie verzekert de nauwkeurigste positionering in elke omgeving, terwijl ook de levensduur van de batterij van het toestel wordt geoptimaliseerd.

Houd tot 50 van je favoriete aandelen bij — rechtstreeks vanaf je pols met de Stocks app. Bekijk eenvoudig in één oogopslag je aandelen om hun prijzen en trends gedurende de dag te volgen.

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je watch wanneer deze is gekoppeld met een compatibele smartphone.

MUZIEKAPPS

GARMIN PAY™ CONTACTLOOS BETALEN

CONNECT IQ™ STORE

Download aangepaste wijzerplaten, voeg gegevensvelden toe en download apps en widgets uit de Connect IQ Store op je compatibele toestel.

Download muzieknummers en afspeellijsten van je Spotify, Deezer of Amazon Music accounts (mogelijk is een abonnement vereist). Gebruik je draadloze hoofdtelefoon om zonder telefoon te kunnen luisteren.

Reken snel en eenvoudig af met Garmin Pay voor contactloos betalen via deelnemende providers.

VEILIGHEIDS- EN TRACKINGFUNCTIES

Als je watch en telefoon zijn gekoppeld, kan een bericht met je huidige locatie handmatig of tijdens buitenactiviteiten automatisch naar je contactpersonen worden verzonden met de ingebouwde functie Ongevaldetectie5.

MEER INFO