MARQ ATHLETE

1.950,00€

Editie

ADVENTURER
ATHLETE
AVIATOR
GOLFER

RESERVEER DE ATHLETE

PRE ORDER

Ontdek de ATHLETE

MARQ ATHLETE

DE ZOEKTOCHT NAAR UITMUNTENDHEID HEEFT ZIJN GRENZEN VERLEGD

COMPROMISLOOS DOOR HET DESIGN

LEVENSDUUR VAN BATTERIJ

Deze moderne smartwatch is gemaakt voor de felste concurrenten en heeft een prachtig AMOLED-touchscreen. De behuizing van 46 mm is gemaakt van Grade-5 titanium met een zwarte DLC-rand voor een ultraduurzaam en sportief ontwerp.

Profiteer van ongelooflijke batterijprestaties om je training bij te houden, met een oplaadbare lithiumbatterij die tot 16 dagen meegaat in gesture-modus (scherm gaat aan bij polsbeweging) en tot 6 dagen in de modus Altijd aan.

SPORTAPPS

WORKOUTS MET ANIMATIE

KLAAR VOOR DE TRAINING

Zodra je wakker wordt, krijg je een trainingsfitheidscore op basis van onder meer je slaapkwaliteit, herstel en trainingsbelasting. Zo kun je bepalen of het een goede dag is voor een flinke inspanning of dat je het juist rustig aan moet doen.

Deze watch biedt eenvoudig te volgen workouts met animaties voor cardio, krachttraining, yoga en pilates die je op het scherm kunt bekijken. Kies uit vooraf geladen workouts met animaties of download er meer van de Garmin Connect™ online community wanneer je watch is gekoppeld met je compatibele toestel.

Gebruik vooraf geladen activiteitenprofielen voor trail- en track running, zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, roeien, skiën, golfen, surfen, binnen klimmen en nog veel meer.

HRV-STATUS

RACE-WIDGET

HARDLOOPVERMOGEN

Bereid je voor op je volgende wedstrijd met trainingstips, gepersonaliseerde dagelijkse aanbevolen workouts en voorspellingen van de finishtijd op basis van koersgegevens, het weer en prestaties.

Krijg meer inzicht in je algehele gezondheid, training en herstel door middel van hartslagvariabiliteit (HRV) terwijl je slaapt1, gebaseerd op technologie die is ontwikkeld door ons Firstbeat Analytics™ team.

Krijg een continue meting op je pols om te zien hoeveel kracht je op de weg uitoefent tijdens het hardlopen met gebruik van een Running Dynamics Pod of HRM-Pro™ Plus monitor.

DAGELIJKSE AANBEVOLEN WORKOUTS

GARMIN COACH

TRAININGSSTATUS

Bekijk je hele week met aanbevolen dagelijkse workouts, die na elke hardloopsessie worden aangepast aan je prestaties en herstel, evenals de aankomende races die in de agenda van de Garmin Connect smartphone-app worden weergegeven.

Met behulp van nieuwe indicatoren zoals HRV-status, je recente trainingsgeschiedenis en prestaties krijg je eenvoudig inzicht in je algehele inspanning, en of je productief, met piekmomenten of te intensief traint.

Deze gratis aanpasbare trainingsplannen bieden begeleiding van deskundige coaches en kunnen worden aangepast aan jou en je doelen. Workouts worden rechtstreeks naar je watch gesynchroniseerd vanuit Garmin Connect.

VISUELE RACEPROGNOSE

PACEPRO™ TECHNOLOGIE

PRESTATIEGEGEVENS

Een unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan je niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

Bekijk geavanceerde trainingsgegevens die schattingen bevatten voor hardloopdynamiek, VO2 max, hersteladvies en meer.

Op basis van je hardloopgeschiedenis en je algehele fitnessniveau kun je een schatting maken van je tempo voor een 5 km, 10 km of zelfs een marathon. Bovendien laten trendgegevens zien welke impact je training in de loop der tijd heeft.

REALTIME STAMINA

VO2 MAX

HERSTELTIJD

Gebruik deze realtime stamina gegevens om je inspanning te volgen en te verdelen, en voorkom overbelasting aan het begin van je hardloopsessie of fietsrit.

Train slimmer met VO2 max, een indicator van de prestaties die je kunt verwachten. Deze meetwaarde wordt aangepast voor trailrunning en houdt rekening met prestatieveranderingen die kunnen worden veroorzaakt door warmte of hoogte.

Na elke workout Hersteltijd laat de functie Hersteltijd je weten wanneer je klaar bent voor een volgende zware workout. Deze functie houdt zelfs rekening met trainingsintensiteit en factoren zoals stress, dagelijkse activiteit en slaap.

JETLAGADVISEUR

HEALTH SNAPSHOT™ FUNCTIE

HARTSLAGMETING OP DE POLS

Minimaliseer de effecten van een jetlag met advies voor blootstelling aan licht, je slaapschema en lichaamsbeweging tijdens je volgende lange reis. Voer je reisgegevens in de agenda van de Garmin Connect™ smartphone-app in en houd bij hoe je lichaamsklok zich aanpast aan je nieuwe bestemming (binnenkort beschikbaar).

Registreer een sessie van 2 minuten om belangrijke gegevens vast te leggen, zoals hartslag, hartslagvariabiliteit, Pulse Ox2, ademhaling en stress. Genereer vervolgens een rapport met deze statistieken dat je kunt delen via de Garmin Connect app op je compatibele smartphone.

De watch controleert voortdurend je hartslag in de gaten en waarschuwen je als deze in rust te hoog of te laag blijft. Het toestel meet ook hoe hard jij je inspant tijdens activiteiten — zelfs tijdens het zwemmen.

ENERGIEBEWAKING MET BODY BATTERY™

STRESSTRACKING

SLAAPSCORE EN GEAVANCEERDE SLAAPBEWAKING

Hartslagvariabiliteit (HRV) worden gebruikt om je stressniveau te berekenen, zodat je kunt zien of je een rustige, evenwichtige of stressvolle dag hebt.

Optimaliseer de energiereserves van je lichaam aan de hand van meetgegevens over hartslagvariabiliteit, stressniveau, slaap en andere gegevens, zodat je kunt bepalen wanneer jij je weer kunt inspannen en wanneer je moet rusten.

Krijg een volledig overzicht van je lichte, diepe en REM-slaapfasen. Bekijk alles op een speciale widget met je slaapscore en inzichten.

ACCLIMATISERING

SATIQ™ TECHNOLOGIE

ABC-SENSOREN

Deze widget toont je huidige hoogte, geacclimatiseerde hoogte en gerelateerde Pulse Ox2, hartslag en ademhalingsfrequentie, zodat je ziet hoe je eraan toe bent op de huidige hoogte.

Multi-band GNSS met SatIQ technologie verzekert de nauwkeurigste positionering in elke omgeving, terwijl ook de levensduur van de batterij van het toestel wordt geoptimaliseerd.

Navigeer over je volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer voor het controleren van het weer en een elektronisch kompas met 3 assen.

CLIMBPRO

NEXTFORK™ KAARTENGIDS

AFSLAG-VOOR-AFSLAG NAVIGATIE

Gebruik de ClimbPro klimplanner om realtime informatie over je huidige en komende klimtochten te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst.

Volg een route of koers met behulp van afslag-voor-afslag aanwijzingen zodat je tijdig weet wanneer de volgende afslag komt.

Vooraf geladen TopoActive kaarten van Europa met de NextFork kaartengids maken kaarten beter leesbaar, zodat je over paden kunt navigeren en verder kunt kijken dan de volgende bocht.

GOLFBANEN

SKIKAARTEN

TOPOGRAFISCHE KAARTEN VAN MEERDERE CONTINENTEN

Bekijk CourseView kaarten voor meer dan 42.000 golfbanen over de hele wereld, en maak gebruik van knop-targeting en de PlaysLike Distance functie.

Ga op pad met vooraf geïnstalleerde topografische kaarten en bekijk parkoersnamen en moeilijkheidsgraden voor wereldwijd meer dan 2000 skiresorts.

TopoActive kaarten van Europa zijn vooraf geïnstalleerd om je bij je verkenningen op het juiste spoor te houden. Bekijk terreincontouren, hoogtes, bergtoppen, parken, kustlijnen, rivieren, meren en andere geografische kenmerken. Download extra kaarten van over de hele wereld via WiFi® verbinding.

SMARTPHONE MELDINGEN

GARMIN PAY™ CONTACTLOOS BETALEN

AANDELENTRACKER

Reken snel en eenvoudig af met Garmin Pay voor contactloos betalen via deelnemende providers.

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je watch wanneer deze is gekoppeld met een compatibele smartphone.

Houd tot 50 van je favoriete aandelen bij — rechtstreeks vanaf je pols met de Stocks app. Bekijk eenvoudig in één oogopslag je aandelen om hun prijzen en trends gedurende de dag te volgen.

MUZIEKAPPS

VEILIGHEIDS- EN TRACKINGFUNCTIES

CONNECT IQ™ STORE

Download muzieknummers en afspeellijsten van je Spotify, Deezer of Amazon Music accounts (mogelijk is een abonnement vereist). Gebruik je draadloze hoofdtelefoon om zonder telefoon te kunnen luisteren.

Als je watch en telefoon zijn gekoppeld, kan een bericht met je huidige locatie handmatig of tijdens buitenactiviteiten automatisch naar je contactpersonen worden verzonden met de ingebouwde functie Ongevaldetectie.

Download aangepaste wijzerplaten, voeg gegevensvelden toe en download apps en widgets uit de Connect IQ Store op je compatibele toestel.

MEER INFO