MARQ AVIATOR

2.550,00€

Editie

ADVENTURER
ATHLETE
AVIATOR
GOLFER

RESERVEER DE AVIATOR

PRE ORDER

Ontdek de CAPTAIN

MARQ AVIATOR

DE ZOEKTOCHT NAAR UITMUNTENDHEID HEEFT NIEUWE HOOGTEN BEREIKT

COMPROMISLOOS DOOR HET DESIGN

LEVENSDUUR VAN BATTERIJ

Het is tijdloos en waar. Deze speciaal vervaardigde luxe, moderne smartwatch heeft een armband van gehard titanium met swept-wing, een verbluffend AMOLED-touchscreen met traditionele knopbediening en een behuizing van 46 mm gemaakt van Grade-5 titanium voor een ultraduurzaam ontwerp.

Profiteer van ongelooflijke batterijprestaties om je avonturen bij te houden, met een oplaadbare lithiumbatterij die tot 16 dagen meegaat met bewegingen en tot 6 dagen in de modus Altijd aan.

DIRECTE NAVIGATIE

JETLAGADVISEUR

DYNAMISCHE KAART

Navigeer rechtstreeks naar een locatie of waypoint in de wereldwijde luchtvaartdatabase. Of kies de functie Dichtstbijzijnd om een route naar een nabijgelegen luchthaven te activeren.

scroll met via het touchscreen over de kaart en tik op waypoints voor meer informatie. Bovendien kun je NEXRAD radar1 als overlay op je route zien.

Minimaliseer de effecten van een jetlag met advies voor blootstelling aan licht, je slaapschema en lichaamsbeweging tijdens je volgende lange reis. Voer je reisgegevens in de agenda van de Garmin Connect™ smartphone-app in en houd bij hoe je lichaamsklok zich aanpast aan je nieuwe bestemming (binnenkort beschikbaar).

WEERBERICHTEN

HSI-KOERSNAALD

METEOGRAM-FUNCTIE

Volg de HSI-koersnaald naar je bestemming, zodat je gemakkelijk kunt zien of je links of rechts van het gewenste vluchtpad bent.

Bekijk grafische indicaties van MOS-voorspellingen voor specifieke vliegvelden2, inclusief voorspellingen voor temperatuurtrends, wind, dauwpunt, bewolking, kans op neerslag en meer.

Krijg toegang tot het weer voor de luchtvaart, inclusief METAR's, TAF's en MOS2, om wind, zicht, barometerdruk en meer te zien1.

BAROMETRISCHE HOOGTEMETER

PULSE OX SENSOR

LUCHTAVENINFORMATIE

Bekijk de richting en lengte van landingsbanen (inclusief windinformatie) en luchthavenfrequenties als je jouw bestemming nadert.

Controleer met Pulse Ox hoe goed de zuurstofniveaus van je lichaam zich aanpassen aan de ijlere lucht op grote hoogte3.

Kijk wanneer je de gewenste hoogte hebt bereikt of ontvang een trilalarm wanneer je op een hoogte komt waar mogelijk extra zuurstof nodig is.

VLUCHTLOGBOEK

CONFIGUREERBARE WAARSCHUWINGEN

NOODMODUS

Stel aanpasbare meldingen in voor nieuwe METAR- en TAF-rapporten, wanneer de omstandigheden op het bestemmingsvliegveld veranderen, wanneer zijwindcomponenten over een grens gaan en meer.

Start automatisch het vastleggen van de vlucht. Zet vervolgens de datum, duur, totale vluchttijd en route over naar je flyGarmin.com® account1.

Activeer deze modus om je beste zweefsnelheid, geschatte zweefafstand en zweeftijd te zien tijdens een probleem met de motor. Bekijk een richtingaanwijzer naar het dichtstbijzijnde vliegveld en raadpleeg een lijst met alternatieve vliegvelden.

MELDINGEN EN TIMERS

OVERDRACHT VLUCHTPLAN

UTC EN TIJDZONES

Zet je vluchtplan over van de Garmin Pilot™ app1 naar de MARQ Aviator watch en bekijk de lijst met waypoints op je route.

Stel handmatig trilwaarschuwingen in die je eraan herinneren wanneer het tijd is om brandstoftanks te wisselen of andere tijdkritische taken uit te voeren.

Blijf op schema met UTC-aanwijzer op de wijzerplaat, plus extra tijdzoneweergaven.

ADEMHALING METEN

HEALTH SNAPSHOT™ FUNCTIE

HARTSLAGMETING OP DE POLS

Registreer een sessie van 2 minuten om belangrijke gegevens vast te leggen, zoals hartslag, hartslagvariabiliteit, Pulse Ox, ademhaling en stress. Genereer vervolgens een rapport met deze statistieken dat je kunt delen via de Garmin Connect app op je compatibele smartphone.

De watch controleert voortdurend je hartslag in de gaten en waarschuwen je als deze in rust te hoog of te laag blijft. Het toestel meet ook hoe hard jij je inspant tijdens activiteiten — zelfs tijdens het zwemmen.

Zie hoe je overdag, tijdens je slaap en tijdens ademhalings- en yoga-activiteiten ademt.

ENERGIEBEWAKING MET BODY BATTERY™

STRESSTRACKING

SLAAPSCORE EN GEAVANCEERDE SLAAPBEWAKING

Optimaliseer de energiereserves van je lichaam aan de hand van meetgegevens over hartslagvariabiliteit, stressniveau, slaap en andere gegevens, zodat je kunt bepalen wanneer jij je weer kunt inspannen en wanneer je moet rusten.

Hartslagvariabiliteit (HRV) worden gebruikt om je stressniveau te berekenen, zodat je kunt zien of je een rustige, evenwichtige of stressvolle dag hebt.

Krijg een volledig overzicht van je lichte, diepe en REM-slaapfasen. Bekijk alles op een speciale widget met je slaapscore en inzichten.

SPORTAPPS

TRACKING VAN HYDRATATIE

KLAAR VOOR DE TRAINING

Zodra je wakker wordt, krijg je een trainingsfitheidscore op basis van onder meer je slaapkwaliteit, herstel en trainingsbelasting. Zo kun je bepalen of het een goede dag is voor een flinke inspanning of dat je het juist rustig aan moet doen.

Leg je dagelijkse vochtinname vast als herinnering om genoeg te drinken. Je kunt zelfs een automatisch doel voor hydratatie instellen dat zich aanpast aan de hoeveelheid zweet die je verliest tijdens activiteiten.

Gebruik vooraf geladen activiteitenprofielen voor trail- en track running, zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, roeien, skiën, golfen, surfen, binnen klimmen en nog veel meer.

TRAININGSSTATUS

HRV-STATUS

HARDLOOPVERMOGEN

Krijg meer inzicht in je algehele gezondheid, training en herstel door middel van hartslagvariabiliteit (HRV) terwijl je slaapt, gebaseerd op technologie die is ontwikkeld door ons Firstbeat Analytics™ team.

Krijg een continue meting op je pols om te zien hoeveel kracht je op de weg uitoefent tijdens het hardlopen met gebruik van een Running Dynamics Pod of HRM-Pro™ Plus monitor.

Met behulp van nieuwe indicatoren zoals HRV-status, je recente trainingsgeschiedenis en prestaties krijg je eenvoudig inzicht in je algehele inspanning, en of je productief, met piekmomenten of te intensief traint.

WORKOUTS MET ANIMATIE

VISUELE RACEPROGNOSE

GARMIN COACH

Op basis van je hardloopgeschiedenis en je algehele fitnessniveau kun je een schatting maken van je tempo voor een 5 km, 10 km of zelfs een marathon. Bovendien laten trendgegevens zien welke impact je training in de loop der tijd heeft.

Deze gratis aanpasbare trainingsplannen bieden begeleiding van deskundige coaches en kunnen worden aangepast aan jou en je doelen. Workouts worden rechtstreeks naar je watch gesynchroniseerd vanuit Garmin Connect.

Deze watch biedt eenvoudig te volgen workouts met animaties voor cardio, krachttraining, yoga en pilates die je op het scherm kunt bekijken. Kies uit vooraf geladen workouts met animaties of download er meer van de Garmin Connect™ online community wanneer je watch is gekoppeld met je compatibele toestel.

VO2 MAX

PACEPRO™ TECHNOLOGIE

DAGELIJKSE AANBEVOLEN WORKOUTS

Bekijk je hele week met aanbevolen dagelijkse workouts, die na elke hardloopsessie worden aangepast aan je prestaties en herstel, evenals de aankomende races die in de agenda van de Garmin Connect smartphone-app worden weergegeven.

Train slimmer met VO2 max, een indicator van de prestaties die je kunt verwachten. Deze meetwaarde wordt aangepast voor trailrunning en houdt rekening met prestatieveranderingen die kunnen worden veroorzaakt door warmte of hoogte.

Een unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan je niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

SATIQ™ TECHNOLOGIE

REALTIME STAMINA

ABC-SENSOREN

Gebruik deze realtime stamina gegevens om je inspanning te volgen en te verdelen, en voorkom overbelasting aan het begin van je hardloopsessie of fietsrit.

Navigeer over je volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer voor het controleren van het weer en een elektronisch kompas met 3 assen.

SATIQ™ TECHNOLOGIE

Multi-band GNSS met SatIQ technologie verzekert de nauwkeurigste positionering in elke omgeving, terwijl ook de levensduur van de batterij van het toestel wordt geoptimaliseerd.

SKIKAARTEN

CLIMBPRO

TOPOGRAFISCHE KAARTEN VAN MEERDERE CONTINENTEN

Ga op pad met vooraf geïnstalleerde topografische kaarten en bekijk parkoersnamen en moeilijkheidsgraden voor wereldwijd meer dan 2000 skiresorts.

Gebruik de ClimbPro klimplanner om realtime informatie over je huidige en komende klimtochten te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst.

TopoActive kaarten van Europa zijn vooraf geïnstalleerd om je bij je verkenningen op het juiste spoor te houden. Bekijk terreincontouren, hoogtes, bergtoppen, parken, kustlijnen, rivieren, meren en andere geografische kenmerken. Download extra kaarten van over de hele wereld via WiFi® verbinding.

AANDELENTRACKER

SMARTPHONE MELDINGEN

GOLFBANEN

Houd tot 50 van je favoriete aandelen bij — rechtstreeks vanaf je pols met de Stocks app. Bekijk eenvoudig in één oogopslag je aandelen om hun prijzen en trends gedurende de dag te volgen.

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je watch wanneer deze is gekoppeld met een compatibele smartphone.

Bekijk CourseView kaarten voor meer dan 42.000 golfbanen over de hele wereld, en maak gebruik van knop-targeting en de PlaysLike Distance functie.

GARMIN PAY™ CONTACTLOOS BETALEN

MUZIEKAPPS

CONNECT IQ™ STORE

Download aangepaste wijzerplaten, voeg gegevensvelden toe en download apps en widgets uit de Connect IQ Store op je compatibele toestel.

Download muzieknummers en afspeellijsten van je Spotify, Deezer of Amazon Music accounts (mogelijk is een abonnement vereist). Gebruik je draadloze hoofdtelefoon om zonder telefoon te kunnen luisteren.

Reken snel en eenvoudig af met Garmin Pay voor contactloos betalen via deelnemende providers.

VEILIGHEIDS- EN TRACKINGFUNCTIES

Als je watch en telefoon zijn gekoppeld, kan een bericht met je huidige locatie handmatig of tijdens buitenactiviteiten automatisch naar je contactpersonen worden verzonden met de ingebouwde functie Ongevaldetectie7.

MEER INFO