- April 2024 -

TROUWRINGEN

Laat jullie liefde voor altijd schitteren met onze trouwringen.

Book an appointment with Juweliers Roelandt using Setmore
BUDGET

Bepaal eerst je budget. Trouwringen variƫren sterk in prijs, afhankelijk van het materiaal, de grootte en de kwaliteit van de diamanten of edelstenen. Het is belangrijk om een realistisch budget vast te stellen voordat je begint met winkelen.

STIJL

Overweeg wat voor stijl trouwringen jij en je partner leuk vinden. Wil je klassieke, traditionele ringen of juist moderne en eigentijdse ringen? Het is belangrijk dat jullie beiden tevreden zijn met de stijl van de ringen die je kiest.

MATERIAAL

Trouwringen kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals goud, platina, titanium, zilver, enz. Kies een materiaal dat past bij jullie levensstijl en smaak. Overweeg ook de duurzaamheid van het materiaal.

PASVORM

Zorg ervoor dat de trouwringen goed passen en comfortabel zijn om te dragen. Ga naar een juwelier en probeer verschillende maten en stijlen om te zien wat het beste bij jullie past.

EDELSTENEN

Als je edelstenen wilt toevoegen aan de trouwringen, kies dan stenen die betekenisvol zijn voor jullie als stel. Denk bijvoorbeeld aan de geboortestenen van jullie beide, of een steen die jullie doet denken aan een bijzonder moment in jullie relatie.

GRAVURES

Overweeg om een persoonlijke gravure in de trouwringen te laten zetten, zoals jullie initialen of de datum van jullie bruiloft.

OVERLEG SAMEN

Het belangrijkste is om samen te beslissen wat voor jullie als stel het beste werkt. Neem de tijd om verschillende opties te bekijken en te bespreken voordat je een beslissing neemt.

Door met deze puntjes rekening te houden kom je al dichtbij de perfecte keuze. Samen met ons bekijken we dan de volledige collecties en lijnen tot we de perfecte match gevonden hebben.

Maak je graag een afspraak?
Doe dit gerust via onderstaande knop

Book an appointment with Juweliers Roelandt using Setmore