MARQ ADVENTURER

2.250,00€

Editie

ADVENTURER
ATHLETE
AVIATOR
GOLFER

RESERVEER DE ADVENTURER

PRE ORDER

Ontdek de ADVENTURER

MARQ ADVENTURER

DE ZOEKTOCHT NAAR UITMUNTENDHEID HEEFT EEN NIEUW NIVEAU BEREIKT

COMPROMISLOOS DOOR HET DESIGN

LEVENSDUUR VAN BATTERIJ

Deze luxe, moderne smartwatch is gemaakt om een statement te maken. De watch heeft een hybride band van leer en FKM-rubber, een verbluffend AMOLED-touchscreen met traditionele knopbediening en een behuizing van 46 mm gemaakt van Grade-5 titanium voor een ultraduurzaam ontwerp.

Profiteer van ongelooflijke batterijprestaties om je avonturen bij te houden, met een oplaadbare lithiumbatterij die tot 16 dagen meegaat met bewegingen en tot 6 dagen in de modus Altijd aan.

SATIQ™ TECHNOLOGIE

CLIMBPRO

ABC-SENSOREN

Multi-band GNSS met SatIQ technologie verzekert de nauwkeurigste positionering in elke omgeving, terwijl ook de levensduur van de batterij van het toestel wordt geoptimaliseerd

Navigeer over je volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer voor het controleren van het weer en een elektronisch kompas met 3 assen.

Gebruik de ClimbPro klimplanner om realtime informatie over je huidige en komende klimtochten te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst.

ACCLIMATISERING

NEXTFORK™ KAARTENGIDS

EXPEDITION APP

Bespaar batterijstroom met de expedition app, zodat jij je reizen naar het achterland met weken kunt verlengen.

Deze widget toont je huidige hoogte, geacclimatiseerde hoogte en gerelateerde Pulse Ox1, hartslag en ademhalingsfrequentie, zodat je ziet hoe je eraan toe bent op de huidige hoogte.

Vooraf geladen TopoActive kaarten van Europa met de NextFork kaartengids maken kaarten beter leesbaar, zodat je over paden kunt navigeren en verder kunt kijken dan de volgende bocht.

TOPOGRAFISCHE KAARTEN VAN MEERDERE CONTINENTEN

AFSLAG-VOOR-AFSLAG NAVIGATIE

RONDRIT PLANNEN

Volg een route of koers met behulp van afslag-voor-afslag aanwijzingen zodat je tijdig weet wanneer de volgende afslag komt.

Voer een afstand in die je wilt afleggen en ontvang voorstellen voor routes die je terugbrengen naar je vertrekpunt. Dankzij Trendline™ popularity routing vind je de beste plaatselijke routes.

TopoActive kaarten van Europa zijn vooraf geïnstalleerd om je bij je verkenningen op het juiste spoor te houden. Bekijk terreincontouren, hoogtes, bergtoppen, parken, kustlijnen, rivieren, meren en andere geografische kenmerken. Download extra kaarten van over de hele wereld via WiFi® verbinding.

GOLFBANEN

ORIËNTATIE

SKIKAARTEN

Ga op pad met vooraf geïnstalleerde topografische kaarten en bekijk parkoersnamen en moeilijkheidsgraden voor wereldwijd meer dan 2000 skiresorts.

Gebruik de gegraveerde 360-graden kompasrand en oriëntatiefunctie om te navigeren met een klassiek kompas dat op een kaart wordt gelegd.

Bekijk CourseView kaarten voor meer dan 42.000 golfbanen over de hele wereld, en maak gebruik van knop-targeting en de PlaysLike Distance functie.

HARTSLAGMETING OP DE POLS

HEALTH SNAPSHOT™ FUNCTIE

JETLAGADVISEUR

Registreer een sessie van 2 minuten om belangrijke gegevens vast te leggen, zoals hartslag, hartslagvariabiliteit, Pulse Ox1, ademhaling en stress. Genereer vervolgens een rapport met deze statistieken dat je kunt delen via de Garmin Connect app op je compatibele smartphone.

Minimaliseer de effecten van een jetlag met advies voor blootstelling aan licht, je slaapschema en lichaamsbeweging tijdens je volgende lange reis. Voer je reisgegevens in de agenda van de Garmin Connect™ smartphone-app in en houd bij hoe je lichaamsklok zich aanpast aan je nieuwe bestemming (binnenkort beschikbaar).

De watch controleert voortdurend je hartslag2 in de gaten en waarschuwen je als deze in rust te hoog of te laag blijft. Het toestel meet ook hoe hard jij je inspant tijdens activiteiten — zelfs tijdens het zwemmen.

STRESSTRACKING

ENERGIEBEWAKING MET BODY BATTERY™

SLAAPSCORE EN GEAVANCEERDE SLAAPBEWAKING

Krijg een volledig overzicht van je lichte, diepe en REM-slaapfasen. Bekijk alles op een speciale widget met je slaapscore en inzichten.

Hartslagvariabiliteit (HRV) worden gebruikt om je stressniveau te berekenen, zodat je kunt zien of je een rustige, evenwichtige of stressvolle dag hebt.

Optimaliseer de energiereserves van je lichaam aan de hand van meetgegevens over hartslagvariabiliteit, stressniveau, slaap en andere gegevens, zodat je kunt bepalen wanneer jij je weer kunt inspannen en wanneer je moet rusten.

KLAAR VOOR DE TRAINING

HRV-STATUS

SPORTAPPS

Gebruik vooraf geladen activiteitenprofielen voor trail- en track running, zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, roeien, skiën, golfen, surfen, binnen klimmen en nog veel meer.

Krijg meer inzicht in je algehele gezondheid, training en herstel door middel van hartslagvariabiliteit (HRV) terwijl je slaapt, gebaseerd op technologie die is ontwikkeld door ons Firstbeat Analytics™ team.

Zodra je wakker wordt, krijg je een trainingsfitheidscore op basis van onder meer je slaapkwaliteit, herstel en trainingsbelasting. Zo kun je bepalen of het een goede dag is voor een flinke inspanning of dat je het juist rustig aan moet doen.

GARMIN COACH

TRAININGSSTATUS

WORKOUTS MET ANIMATIE

Deze gratis aanpasbare trainingsplannen bieden begeleiding van deskundige coaches en kunnen worden aangepast aan jou en je doelen. Workouts worden rechtstreeks naar je watch gesynchroniseerd vanuit Garmin Connect.

Met behulp van nieuwe indicatoren zoals HRV-status, je recente trainingsgeschiedenis en prestaties krijg je eenvoudig inzicht in je algehele inspanning, en of je productief, met piekmomenten of te intensief traint.

Deze watch biedt eenvoudig te volgen workouts met animaties voor cardio, krachttraining, yoga en pilates die je op het scherm kunt bekijken. Kies uit vooraf geladen workouts met animaties of download er meer van de Garmin Connect™ online community wanneer je watch is gekoppeld met je compatibele toestel.

PACEPRO™ TECHNOLOGIE

VO2 MAX

REALTIME STAMINA

Een unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan je niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

Gebruik deze realtime stamina gegevens om je inspanning te volgen en te verdelen, en voorkom overbelasting aan het begin van je hardloopsessie of fietsrit.

Train slimmer met VO2 max, een indicator van de prestaties die je kunt verwachten. Deze meetwaarde wordt aangepast voor trailrunning en houdt rekening met prestatieveranderingen die kunnen worden veroorzaakt door warmte of hoogte.

DAGELIJKSE AANBEVOLEN WORKOUTS

OFF-PISTE SKIËN

HERSTELTIJD

Bekijk je hele week met aanbevolen dagelijkse workouts, die na elke hardloopsessie worden aangepast aan je prestaties en herstel, evenals de aankomende races die in de agenda van de Garmin Connect smartphone-app worden weergegeven.

Blijf op de hoogte wanneer je in de sneeuw staat. Dit vooraf geladen profiel helpt onderscheid te maken tussen skiën en klimmen. Het toont gegevens die specifiek zijn voor stijgen of dalen.

Na elke workout Hersteltijd laat de functie Hersteltijd je weten wanneer je klaar bent voor een volgende zware workout. Deze functie houdt zelfs rekening met trainingsintensiteit en factoren zoals stress, dagelijkse activiteit en slaap.

FUNCTIES VOOR SURFERS

XC SKI-DYNAMICA

SMARTPHONE MELDINGEN

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je watch wanneer deze is gekoppeld met een compatibele smartphone.

Indien gekoppeld met de HRM-Pro™ Plus hartslagmeter (afzonderlijk verkrijgbaar), kun je nu via skikrachtgegevens de werkelijke trainingsbelasting van je langlaufworkouts meten.

Deze watch werkt met de Surfline® widget en toont getijden, golfhoogte, wind- en surfscores voor de vijf dichtstbijzijnde locaties en werkt ook samen met de Surfline Sessions™ app om videobeelden te maken van elke golf waarover je voor een Surfline camera surft.

MUZIEKAPPS

AANDELENTRACKER

GARMIN PAY™ CONTACTLOOS BETALEN

Houd tot 50 van je favoriete aandelen bij — rechtstreeks vanaf je pols met de Stocks app. Bekijk eenvoudig in één oogopslag je aandelen om hun prijzen en trends gedurende de dag te volgen.

Reken snel en eenvoudig af met Garmin Pay voor contactloos betalen via deelnemende providers.

Download muzieknummers en afspeellijsten van je Spotify, Deezer of Amazon Music accounts (mogelijk is een abonnement vereist). Gebruik je draadloze hoofdtelefoon om zonder telefoon te kunnen luisteren.

CONNECT IQ™ STORE

VEILIGHEIDS- EN TRACKINGFUNCTIES

Download aangepaste wijzerplaten, voeg gegevensvelden toe en download apps en widgets uit de Connect IQ Store op je compatibele toestel.

Als je watch en telefoon zijn gekoppeld, kan een bericht met je huidige locatie handmatig of tijdens buitenactiviteiten automatisch naar je contactpersonen worden verzonden met de ingebouwde functie Ongevaldetectie.

MEER INFO