MARQ GOLFER

2.350,00€

Editie

ADVENTURER
ATHLETE
AVIATOR
GOLFER

RESERVEER DE GOLFER

PRE ORDER

Ontdek de nieuwe golfer

MARQ GOLFER

DE ZOEKTOCHT NAAR UITMUNTENDHEID HEEFT EEN NIEUW NIVEAU BEREIKT

COMPROMISLOOS DOOR HET DESIGN

LEVENSDUUR VAN BATTERIJ

Laat anderen weten dat je leeft voor de sport. Deze luxe, moderne smartwatch heeft een nylon band met jacquard-motief in drie groentinten, een verbluffend AMOLED- touchscreen met traditionele knopbediening en een behuizing van 46 mm gemaakt van Grade-5 titanium voor een ultraduurzaam ontwerp.

Profiteer van ongelooflijke batterijprestaties om je training bij te houden, met een oplaadbare lithiumbatterij die tot 16 dagen meegaat in gesture-modus (scherm gaat aan bij polsbeweging) en tot 6 dagen in de modus Altijd aan.

VIRTUELE CADDIE

42.000 VOORGELADEN BANEN

WINDSNELHEID EN -RICHTING

Het horloge weergeeft windsnelheid en -richting , waardoor je veel makkelijker kunt bepalen welke club je wilt gebruiken en in welke richting je een swing moet maken.

Ontvang direct op je pols hulp van je virtuele caddie wanneer je het toestel hebt gekoppeld met een smartphone. De virtuele-caddiefunctie houdt rekening met de windsnelheid en -richting en stelt een club voor op basis van de afstand die je meestal speelt met die specifieke club.

Je watch wordt geleverd met meer dan 42.000 CourseView kleurenkaarten van golfbanen op de hele wereld. Download updates voor de baan waarop je het meest speelt.

CLUB BIJHOUDEN

PLAYSLIKE AFSTAND

GREEN-WEERGAVE

De green-weergave geeft de vorm van elke green weer, overal waar jij je op de baan bevindt. Je kunt de pin handmatig verplaatsen naar de juiste locatie voor een nauwkeuriger resultaat.

Via de PlaysLike afstand kun je afstanden aanpassen voor shots heuvel op en heuvelaf.

Koppel je watch met de meegeleverde Approach® CT10 clubtrackingsensoren voor meer meer geavanceerde trackingmogelijkheden, waaronder locaties, afstanden en clubtype.

HINDERNISSEN WEERGEVEN

PINPOINTER

AFSTANDEN

Je ziet snel de afstanden tot de voor-, midden- en achterkant van de green, zodat je de gewenste shot kunt maken.

Met deze functie kun je snel op de kaart door elke hindernis bladeren en belangrijke afstandsinformatie opvragen, zodat je weet wat je moet vermijden.

Zelfs bij blind shots geeft de PinPointer de richting van de pin aan, zodat je elke swing optimaal kunt benutten.

HARTSLAGMETING OP DE POLS

GREEN-CONTOURGEGEVENS

JETLAGADVISEUR

De watch controleert voortdurend je hartslag in de gaten en waarschuwen je als deze in rust te hoog of te laag blijft. Het toestel meet ook hoe hard jij je inspant tijdens activiteiten — zelfs tijdens het zwemmen.

Plan je beste approachshot en put direct je bal met Green-contourgegevens. Met je actieve lidmaatschap voor de Garmin Golf™ app kun je de hellingrichting van de green zien op geselecteerde banen, rechtstreeks op je toestel.

Minimaliseer de effecten van een jetlag met advies voor blootstelling aan licht, je slaapschema en lichaamsbeweging tijdens je volgende lange reis. Voer je reisgegevens in de agenda van de Garmin Connect™ smartphone-app in en houd bij hoe je lichaamsklok zich aanpast aan je nieuwe bestemming (binnenkort beschikbaar).

ENERGIEBEWAKING MET BODY BATTERY™

SLAAPSCORE EN GEAVANCEERDE SLAAPBEWAKING

HEALTH SNAPSHOT™ FUNCTIE

Optimaliseer de energiereserves van je lichaam aan de hand van meetgegevens over hartslagvariabiliteit, stressniveau, slaap en andere gegevens, zodat je kunt bepalen wanneer jij je weer kunt inspannen en wanneer je moet rusten.

Registreer een sessie van 2 minuten om belangrijke gegevens vast te leggen, zoals hartslag, hartslagvariabiliteit, Pulse Ox3, ademhaling en stress. Genereer vervolgens een rapport met deze statistieken dat je kunt delen via de Garmin Connect app op je compatibele smartphone.

Krijg een volledig overzicht van je lichte, diepe en REM-slaapfasen2. Bekijk alles op een speciale widget met je slaapscore en inzichten.

HARTSLAGMETING OP DE POLS

STRESSTRACKING

PULSE OX SENSOR

Gebruik vooraf geladen activiteitenprofielen voor trail- en track running, zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, roeien, skiën, golfen, surfen, binnen klimmen en nog veel meer.

Controleer met Pulse Ox hoe goed de zuurstofniveaus van je lichaam zich aanpassen aan de ijlere lucht op grote hoogte.

Hartslagvariabiliteit (HRV) worden gebruikt om je stressniveau te berekenen, zodat je kunt zien of je een rustige, evenwichtige of stressvolle dag hebt.

KLAAR VOOR DE TRAINING

HRV-STATUS

TRAININGSSTATUS

Zodra je wakker wordt, krijg je een trainingsfitheidscore op basis van onder meer je slaapkwaliteit, herstel en trainingsbelasting. Zo kun je bepalen of het een goede dag is voor een flinke inspanning of dat je het juist rustig aan moet doen.

Met behulp van nieuwe indicatoren zoals HRV-status, je recente trainingsgeschiedenis en prestaties krijg je eenvoudig inzicht in je algehele inspanning, en of je productief, met piekmomenten of te intensief traint.

Krijg meer inzicht in je algehele gezondheid, training en herstel door middel van hartslagvariabiliteit (HRV) terwijl je slaapt, gebaseerd op technologie die is ontwikkeld door ons Firstbeat Analytics™ team.

PACEPRO™ TECHNOLOGIE

GARMIN COACH

WORKOUTS MET ANIMATIE

Deze watch biedt eenvoudig te volgen workouts met animaties voor cardio, krachttraining, yoga en pilates die je op het scherm kunt bekijken. Kies uit vooraf geladen workouts met animaties of download er meer van de Garmin Connect™ online community wanneer je watch is gekoppeld met je compatibele toestel.

Een unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan je niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

Deze gratis aanpasbare trainingsplannen bieden begeleiding van deskundige coaches en kunnen worden aangepast aan jou en je doelen. Workouts worden rechtstreeks naar je watch gesynchroniseerd vanuit Garmin Connect.

PRESTATIEGEGEVENS

REALTIME STAMINA

VO2 MAX

Gebruik deze realtime stamina gegevens om je inspanning te volgen en te verdelen, en voorkom overbelasting aan het begin van je hardloopsessie of fietsrit.

Train slimmer met VO2 max, een indicator van de prestaties die je kunt verwachten. Deze meetwaarde wordt aangepast voor trailrunning en houdt rekening met prestatieveranderingen die kunnen worden veroorzaakt door warmte of hoogte.

Bekijk geavanceerde trainingsgegevens die schattingen bevatten voor hardloopdynamiek, VO2 max, hersteladvies en meer.

ABC-SENSOREN

SATIQ™ TECHNOLOGIE

DAGELIJKSE AANBEVOLEN WORKOUTS

Navigeer over je volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer voor het controleren van het weer en een elektronisch kompas met 3 assen.

Bekijk je hele week met aanbevolen dagelijkse workouts, die na elke hardloopsessie worden aangepast aan je prestaties en herstel, evenals de aankomende races die in de agenda van de Garmin Connect smartphone-app worden weergegeven.

Multi-band GNSS met SatIQ technologie verzekert de nauwkeurigste positionering in elke omgeving, terwijl ook de levensduur van de batterij van het toestel wordt geoptimaliseerd.

CLIMBPRO

SKIKAARTEN

TOPOGRAFISCHE KAARTEN VAN MEERDERE CONTINENTEN

Ga op pad met vooraf geïnstalleerde topografische kaarten en bekijk parkoersnamen en moeilijkheidsgraden voor wereldwijd meer dan 2000 skiresorts.

Gebruik de ClimbPro klimplanner op gedownloade parcoursen om real-time informatie over je huidige en komende klimtochten te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst, en bovendien ook over afdalingen en vlak terrein.

TopoActive kaarten van Europa zijn vooraf geïnstalleerd om je bij je verkenningen op het juiste spoor te houden. Bekijk terreincontouren, hoogtes, bergtoppen, parken, kustlijnen, rivieren, meren en andere geografische kenmerken. Download extra kaarten van over de hele wereld via WiFi® verbinding.

SMARTPHONE MELDINGEN

GARMIN PAY™ CONTACTLOOS BETALEN

AANDELENTRACKER

Reken snel en eenvoudig af met Garmin Pay voor contactloos betalen via deelnemende providers.

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je watch wanneer deze is gekoppeld met een compatibele smartphone.

Houd tot 50 van je favoriete aandelen bij — rechtstreeks vanaf je pols met de Stocks app. Bekijk eenvoudig in één oogopslag je aandelen om hun prijzen en trends gedurende de dag te volgen.

CONNECT IQ™ STORE

VEILIGHEIDS- EN TRACKINGFUNCTIES

MUZIEKAPPS

Als je watch en telefoon zijn gekoppeld, kan een bericht met je huidige locatie handmatig of tijdens buitenactiviteiten automatisch naar je contactpersonen worden verzonden met de ingebouwde functie Ongevaldetectie.

Download muzieknummers en afspeellijsten van je Spotify, Deezer of Amazon Music accounts (mogelijk is een abonnement vereist). Gebruik je draadloze hoofdtelefoon om zonder telefoon te kunnen luisteren.

Download aangepaste wijzerplaten, voeg gegevensvelden toe en download apps en widgets uit de Connect IQ Store op je compatibele toestel.

MEER INFO