Jouw verhaal,

onze diamanten

Recarlo is een gerenommeerd Italiaans juwelenmerk dat uitblinkt in het creëren van tijdloze schoonheid en vakmanschap van wereldklasse. Met een diepgewortelde passie voor diamanten en een rijke erfenis in juwelierskunst, straalt Recarlo in elke creatie een ongeëvenaarde elegantie en pracht uit. Ontdek de schitterende wereld van Recarlo, waar elke diamant een verhaal vertelt en elk sieraad een meesterwerk is.

Anniversary collectie

De Anniversary Collectie van Recarlo is een eerbetoon aan Italiaans vakmanschap, dat traditionele goudsmidtechnieken combineert met Recarlo's eigen elegantie en romantiek. De collectie omvat handgemaakte sieraden, gekenmerkt door de hartvormige zetting die symbool staat voor Recarlo's stijl. Diamanten spelen een centrale rol, en ze belichamen de belofte van een blijvende liefdesband. Stuk voor stuk unieke, waardevolle en betoverende edelstenen, ideaal voor bijzondere momenten.

Anniversary Love collectie

De Anniversary Love Collectie van Recarlo belichaamt de essentie van liefde. De diamanten juwelen in deze Recarlo collectie zijn gecreëerd om de puurste emoties uit te drukken, die we diep in ons hart bewaren. Het hart staat centraal in de collectie. Elk stuk schittert door de hartvormige diamanten en roept de romantische belofte van een toekomst samen op. Met hun oogverblindende zuiverheid leggen de natuurlijke diamanten harten gedeelde momenten vast die een leven lang meegaan.

Voor elke belangrijke gelegenheid, geef een juweel dat al je liefde uitdrukt: kies voor de elegante schoonheid van sieraden uit de Anniversary Love Collectie.

Recarlo juwelen voor het leven

Een edelsteen die de belofte van een leven samen omhult. Een band die eeuwig blijft bestaan. Onze diamanten, voor altijd de jouwe.

Hartvorm: de perfecte vorm van liefde

Een verfijnde aanraking die je allermooiste dag werkelijk uniek maakt. Onze diamanten omhullen de grootste uitdrukking van liefde. Een Recarlo juweel is met andere woorden het perfecte symbool om de liefde te vieren.

Uniek, net als

jouw diamant

Een unieke slijpvorm, net als de vrouw die het draagt: marquise, ovaal, druppel, kussen-slijpvorm. Met hun vaardige handen interpreteren onze meester-goudsmeden de ziel van elke vrouw.