Tijdloze schoonheid met Permanente juwelen

Als je nog niet bekend bent met Permanente Juwelen, dan is het de hoogste tijd om hier kennis mee te maken! Het is een nieuw soort juweel die op maat wordt gemaakt en dan om je pols, enkel of hals wordt gesmolten, zonder sluiting!

- CHOOSE THE TIMELESS BEAUTY OF PERMANENT JEWELRY -

Permanent pareltje

Ook wel 'Forever', 'Infinity' of 'Zapped' juweel genoemd, is een originele manier om te laten zien hoeveel je om iemand geeft. Het is de perfecte manier om je vriendschap te vieren of om een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag, bruidsdouche, babyshower of jubileum, extra speciaal te maken.

Het lasproces is eenvoudig en pijnloos, waardoor je je gedurende het hele proces comfortabel voelt. We creƫren een op maat gemaakte armband, ketting of enkelband die perfect past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Je kunt erop vertrouwen dat het sieraad een prachtige weerspiegeling is van wie je bent en wat je dierbaar is.

Als je nog vragen hebt of niet helemaal overtuigd bent, kom dan gerust langs in onze winkel. Ons team staat klaar om je verder te helpen! Als je geen tijd hebt om langs te komen, bekijk dan zeker onze sectie 'Veelgestelde vragen' of lees ons blogartikel over permanente juwelen. Zo ben je goed voorbereid en weet je wat je kunt verwachten.

U kunt kiezen uit diverse bedeltjes, en de prijzen beginnen vanaf 20 euro.

Vaak gestelde vragen

Book an appointment with Juweliers Roelandt using Setmore

Let op: Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van het juweel. Maar laten we hopen dat jouw juweeltje altijd in topconditie blijft!