Editie

AVIATOR
COMMANDER
ATHLETE
ADVENTURER
CAPTAIN
GOLFER
DRIVER

BESTEL DE ATHLETE

UITVERKOCHT!

Athlete Performance Edition

GEÏNSPIREERD DOOR ONTWERP

DUURZAME MATERIALEN

Laat anderen je passie voor het spel zien met deze luxe smartwatch met een gebogen saffier-lens, een scherm dat altijd is ingeschakeld en 18 op maat gemaakte hole-graveringen in de rand.

Zoek je grenzen op met een ontwerp dat is gemaakt voor de baan, inclusief een keramische rand van 46 mm, een nylon band met jacquard-motief in drie groentinten en verzonken hardware die nooit in de weg staat.

41.000 VOORAF GELADEN BANEN

VIRTUELE CADDIE

WINDSNELHEID EN -RICHTING

Ontvang hulp van de caddie aan je pols. Virtuele caddie houdt rekening met de windsnelheid en -richting en stelt een club voor op basis van de afstand die je meestal speelt met die specifieke club.

Je horloge wordt geleverd met meer dan 41.000 CourseView voorgeladen kleurenkaarten van golfbanen op de hele wereld. Download updates voor de baan waarop je het meest speelt.

Het horloge weergeeft windsnelheid en -richting, waardoor je veel makkelijker kunt bepalen welke club je wilt gebruiken en in welke richting je een swing moet maken.

HINDERNISSEN WEERGEVEN

PLAYSLIKE AFSTAND

CLUB BIJHOUDEN

Met deze functie kun je snel op de kaart door elke hindernis bladeren en belangrijke afstandsinformatie opvragen, zodat je weet wat je moet vermijden.

Via de PlaysLike afstand kun je afstanden aanpassen voor shots heuvel op en heuvelaf.

Koppel je watch met de meegeleverde Approach® CT10 clubtrackingsensoren voor nog meer geavanceerde speltrackingmogelijkheden, inclusief locaties, afstanden en clubtype2.

GREEN-WEERGAVE

PINPOINTER

GA GROEN

Via de Green-weergave geeft de vorm van elke green weer, overal waar jij je op de baan bevindt. Je kunt de pin handmatig verplaatsen naar de juiste locatie voor een nauwkeuriger resultaat.

Zelfs bij blind shots geeft de PinPointer de richting van de pin aan, zodat je elke swing optimaal kunt benutten.

Je kunt snel naar de voor-, midden- en achterkant van de green verwijzen zodat je de gewenste shot kunt maken.

MEER STATISTIEKEN

Koppel deze aan de Garmin Golf™ app voor een analyse van strokes gained, om deel te nemen aan klassementen en toernooien en om meer gegevens over je spel te verzamelen.

PULSE OX SENSOR

APPS EN ACTIVITEITEN

STRESSSCORE

Vooraf geladen favoriete apps en vooraf geladen activiteitenprofielen zijn beschikbaar voor hardlopen, zwemmen, fietsen, hiken, roeien, skiën en meer.

Controleer met Pulse Ox hoe goed de zuurstofniveaus van je lichaam zich aanpassen aan de dunnere lucht op grotere hoogte.

Controleer je hartslag op je pols en je hartslagwisselingen om je stressscore te berekenen.

INPUT VOOR OFF-PISTE SKIËN

TRACKING VAN HYDRATATIE

ADEMHALING METEN

Dit profiel kan onderscheid maken tussen skiën en klimmen en geeft vervolgens gegevens weer die specifiek zijn voor stijgen of afdalen.

Gehydrateerd blijven is belangrijk voor je welzijn. Registreer je dagelijkse waterinname om je te helpen gehydrateerd te blijven en te zien hoe consistent je iedere dag bent.

Bekijk hoe je ademt gedurende de dag, tijdens je slaap en tijdens ademhalingsoefeningen en yoga-activiteiten.

ABC SENSOREN

TOPOGRAFISCHE KAARTEN

MULTI-GNSS

Navigeer over je volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer voor het controleren van het weer en een elektronisch kompas met 3 assen.

Ga op pad met vooraf geïnstalleerde topografische kaarten en bekijk parkoersnamen en moeilijkheidsgraden voor 2.000 skiresorts wereldwijd.

Ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) zorgt ervoor dat jij jouw weg vindt in meer uitdagende omgevingen dan met alleen GPS.

PRESTATIEGEGEVENS

Bekijk prestatiegegevens waaronder hardloopdynamica, VO2 max waarden aangepast voor temperatuur en hoogte, hersteladvies en meer.

GARMIN PAY

SMARTPHONE MELDINGEN

MUZIEK-APPS

Ga nog sneller langs de kassa en selecteer openbaar vervoerssystemen met de Garmin Pay contactloze betaaloplossing.

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op uw smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibel toestel.

Synchroniseer afspeellijsten van je muziekstreamingdiensten — zoals Deezer, Amazon Music en Spotify® — naar je watch om zonder telefoon te luisteren. MARQ® Golfer kan tot wel 2.000 nummers opslaan.

VERMOGENBEHEER

BATTERIJ

Bekijk hoe verschillende instellingen en sensoren de levensduur van de batterij van je horloge beïnvloeden, zodat je snel wijzigingen kunt aanbrengen die de levensduur van de batterij verlengen.

De interne, oplaadbare lithiumbatterij gaat tot 12 dagen mee in de smartwatch-modus, 28 uur in de GPS-modus, 48 uur in de UltraTrac™ modus en 9 uur in de GPS-modus met muziek.

Moderne tool smartwatch

1.850,00€

Editie

AVIATOR
ADVENTURER
ATHLETE
COMMANDER
DRIVER
GOLFER

BESTEL DE GOLFER

In voorraad