Editie

AVIATOR
ATHLETE
ADVENTURER
GOLFER
DRIVER

GEÏNSPIREERD DOOR ONTWERP

DUURZAME MATERIALEN

Ervaar de sensatie van racen met een speciaal ontworpen luxe smartwatch met koepelvormige lens van saffierglas, een scherm dat altijd aan staat en meer dan 250 vooraf geladen wereldwijde racecircuits.

Toon jouw toewijding aan adrenaline met een titanium behuizing met een DLC-coating van 46 mm en een keramische randinleg plus een titaniumbehuizing met DLC-coating en QuickFit® armband met rode siliconen schakels en vlindersluiting.

HERHAALBAARHEID RONDETIJD

LAATSTE RACE

VIRTUELE PIT WALL

Meet je consistentie tijdens een race met je herhaalbaarheidsscore voor rondetijden.

Bekijk een samenvatting van je laatste race met de snelste rondetijden, totaal aantal ronden en maximale snelheid - zonder transponder of andere apparatuur.

Luister naar audiorapporten van elke ronde met je virtuele pit wall.

TRACKTIMER

Met de geavanceerde tachymeter en chronograaf kun je auto's op het circuit timen en snelheden berekenen.

PULSE OX SENSOR

STRESSSCORE

HARTSLAG

Controleer uw hartslag bij uw pols en uw hartslagvariatie (hrv) om uw stressscore te berekenen.

Controleer met Pulse Ox hoe goed de zuurstofniveaus van jouw lichaam zich aanpassen aan de dunnere lucht op grotere hoogte.

Ontvang hartslaggegevens samen met waarschuwingen als je hartslag te hoog of te laag blijft terwijl je in rust bent. Meet hoe hard jouw hart werkt tijdens activiteiten, zelfs onder water.

APPS EN ACTIVITEITEN

TRACKING VAN HYDRATATIE

ADEMHALING METEN

Vooraf geladen favoriete apps en vooraf geladen activiteitenprofielen zijn beschikbaar voor hardlopen, fietsen, golfen, zwemmen, wandelen, roeien, skiën en meer.

Gehydrateerd blijven is belangrijk voor je welzijn. Registreer je dagelijkse waterinname om je te helpen gehydrateerd te blijven en te zien hoe consistent je iedere dag bent.

Bekijk hoe je ademt gedurende de dag, tijdens je slaap en tijdens ademhalingsoefeningen en yoga-activiteiten.

INPUT VOOR OFF-PISTE SKIËN

CLIMBPRO

PRESTATIEGEGEVENS

Dit profiel kan onderscheid maken tussen skiën en klimmen en geeft vervolgens gegevens weer die specifiek zijn voor stijgen of afdalen.

Gebruik ClimbPro de klimplanner om real-time informatie over je huidige en komende klimtochten te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst.

Bekijk prestatiegegevens waaronder hardloopdynamica1, VO2 max, hersteladvies en meer.

RONDRIT PLANNEN

PACEPRO™ TECHNOLOGIE

ABC SENSOREN

Voer een afstand in die je wilt afleggen en ontvang voorstellen voor routes die je terugbrengen naar je vertrekpunt. Trendline™ popularity routing helpt je de beste plaatselijke routes te vinden.

Een unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan jouw niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

Navigeer over uw volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer voor het controleren van het weer en een elektronisch kompas met 3 assen.

TOPOACTIVE KAARTEN VAN EUROPA

GOLFBANEN

Bekijk TopoActive Europe kaarten met Trendline popularity routing en bekijk skiparkoersen en moeilijkheidsgraden voor 2000 skiresorts wereldwijd.

Bekijk CourseView kaarten voor meer dan 41.000 golfbanen over de hele wereld, en maak gebruik van knop-targeting en de PlaysLike Distance functie.

GARMIN PAY

SMARTPHONE MELDINGEN

MUZIEK-APPS

Reken snel en eenvoudig af met de Garmin Pay oplossing voor contactloos betalen via deelnemende providers.

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op uw smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibel toestel.

Sla tot 2000 nummers op of open streaming apps vanaf uw account op compatibele services, zoals Spotify®, Deezer en Amazon Music, en luister via een hoofdtelefoon met Bluetooth® technologie.

MULTI-GNSS

BATTERIJ

VERMOGENBEHEER

Ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) zorgt ervoor dat u uw weg vindt in meer uitdagende omgevingen dan met alleen GPS.

De interne, oplaadbare lithiumbatterij gaat tot 12 dagen mee in de smartwatch-modus, 28 uur in de GPS-modus, 48 uur in de UltraTrac™ modus en 9 uur in de GPS-modus met muziek.

Bekijk hoe verschillende instellingen en sensoren de levensduur van de batterij van je horloge beïnvloeden, zodat je snel wijzigingen kunt aanbrengen die de levensduur van de batterij verlengen.

Moderne tool smartwatch

Editie

AVIATOR
ADVENTURER
ATHLETE
COMMANDER
DRIVER
GOLFER