Editie

AVIATOR
COMMANDER
ATHLETE
ADVENTURER
CAPTAIN
GOLFER
DRIVER

DUURZAME MATERIALEN

GEÏNSPIREERD DOOR ONTWERP

Implementeer de smartphone op een bepaald moment met een speciaal ontworpen luxe smartwatch met koepelvormige lens van saffierglas, een scherm dat altijd aan staat, GPS-coördinaten met twee indelingen en een rand van UTC voor een ongeëvenaard omgevingsbewustzijn.

Ga de uitdaging aan met een stealth mat tactisch design, waaronder een 46 mm titanium rand met DLC-coating en een behuizing met karteldetails, en een elite tricolor jacquard geweven nylon band met subtiele verfijning.

GPS MET TWEE INDELINGEN

STEALTH-MODUS

UITSCHAKELSYSTEEM

Schakel de stealth-modus in om het opslaan en delen van je GPS-positie te stoppen en draadloze connectiviteit en communicatie uit te schakelen.

GPS-coördinaten met twee indelingen en de ingebouwde topografische kaarten bieden een ongeëvenaard omgevingsbewustzijn.

Wis het gebruikersgeheugen snel om je operationele beveiliging te beschermen.

JUMPMASTER-MODUS

Bereken “high altitude release points” volgens militaire richtlijnen en navigeer naar je doel zodra je bent gesprongen.

PULSE OX SENSOR

STRESSSCORE

HARTSLAG

Controleer uw hartslag bij uw pols en uw hartslagvariatie (hrv) om uw stressscore te berekenen.

Controleer met Pulse Ox hoe goed de zuurstofniveaus van jouw lichaam zich aanpassen aan de dunnere lucht op grotere hoogte.

De watch controleert voortdurend je hartslag om te bepalen hoe hard je werkt tijdens activiteiten, zelfs onder water. Toegang tot meer gegevens in onze app op je Apple® of Android™ toestel.

APPS EN ACTIVITEITEN

TRACKING VAN HYDRATATIE

ADEMHALING METEN

Vooraf geladen favoriete apps en vooraf geladen activiteitenprofielen zijn beschikbaar voor hardlopen, fietsen, golfen, zwemmen, wandelen, roeien, skiën en meer.

Gehydrateerd blijven is belangrijk voor je welzijn. Registreer je dagelijkse waterinname om je te helpen gehydrateerd te blijven en te zien hoe consistent je iedere dag bent.

Bekijk hoe je ademt gedurende de dag, tijdens je slaap en tijdens ademhalingsoefeningen en yoga-activiteiten.

INPUT VOOR OFF-PISTE SKIËN

CLIMBPRO

PRESTATIEGEGEVENS

Dit profiel kan onderscheid maken tussen skiën en klimmen en geeft vervolgens gegevens weer die specifiek zijn voor stijgen of afdalen.

Gebruik ClimbPro de klimplanner om real-time informatie over je huidige en komende klimtochten te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst.

Bekijk prestatiegegevens waaronder hardloopdynamica, aan de temperatuur en hoogte aangepaste VO2 max, hersteladvies en nog veel meer.

RONDRIT PLANNEN

PACEPRO™ TECHNOLOGIE

TOPOACTIVE KAARTEN VAN EUROPA

Voer een afstand in die je wilt afleggen en ontvang voorstellen voor routes die je terugbrengen naar je vertrekpunt. Trendline™ popularity routing helpt je de beste plaatselijke routes te vinden.

Een unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan jouw niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

Bekijk TopoActive Europe kaarten met Trendline popularity routing en bekijk skiparkoersen en moeilijkheidsgraden voor 2000 skiresorts wereldwijd.

GARMIN PAY

SMARTPHONE MELDINGEN

MUZIEK-APPS

Reken snel en eenvoudig af met de Garmin Pay oplossing voor contactloos betalen via deelnemende providers.

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op uw smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibel toestel.

Sla tot 2000 nummers op of open streaming apps vanaf uw account op compatibele services, zoals Spotify®, Deezer en Amazon Music, en luister via een hoofdtelefoon met Bluetooth® technologie.

BATTERIJ

MULTI-GNSS

VERMOGENSBEHEER

De interne, oplaadbare lithiumbatterij gaat tot 12 dagen mee in de smartwatch-modus, 28 uur in de GPS-modus, 48 uur in de UltraTrac™ modus en 9 uur in de GPS-modus met muziek.

Ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) zorgt ervoor dat u uw weg vindt in meer uitdagende omgevingen dan met alleen GPS.

Bekijk hoe verschillende instellingen en sensoren de levensduur van de batterij van je horloge beïnvloeden, zodat je snel wijzigingen kunt aanbrengen die de levensduur van de batterij verlengen.

Moderne tool smartwatch

Editie

ADVENTURER
ATHLETE
COMMANDER
AVIATOR
DRIVER
GOLFER
CAPTAIN