1.350,00€

Editie

AVIATOR
COMMANDER
ATHLETE
ADVENTURER
CAPTAIN
DRIVER
GOLFER

BESTEL DE CAPTAIN

Beperkte voorraad!

GEÏNSPIREERD DOOR ONTWERP

DUURZAME MATERIALEN

Laat jouw passie voor zeilen zien met een speciaal ontworpen luxe smartwatch met koepelvormige lens van saffierglas, een scherm dat altijd aan staat en een revolutionaire regatta-timer die is verbeterd met GPS-technologie die het begin als nooit tevoren nauwkeurig aangeeft.

Vaar naar de overwinning met een gedurfd nautisch ontwerp in twee kleuren, waaronder een marineblauwe titanium rand van 46 mm, een geborsteld titanium behuizing en een complex tricolor jacquard geweven nylon bandje waardoor je oceanen voorloopt op je rivalen.

REGATTATIMER

KOERSASSISTENTIE

MAN-OVER-BOORD

Verbeter je starts met een afteltimer die de tijd tot het startschot weergeeft, terwijl de GPS-burntijd jouw ideale positie berekent.

Markeer een man overboord met één druk op de knop. Met een richtingspijl en een afstandsmeter kun je een snelle reddingsactie uitvoeren.

Verbeter je tactiek met zeilfuncties, waaronder koersassistentie, zodat je de windrichting in de gaten blijft houden.

STUURAUTOMAAT

FUSION-LINK™ LITE-APP

BOOTGEGEVENS

Ga naar onze GHC™ 20 stuurautomaateenheid voor het wijzigen van de koers, draaien en sturen van de boot.

Bedien je StereoActive™ producten en andere compatibele producten met ANT+® draadloze technologie.

Stream bootgegevens naar je pols, waar je ook bent op het schip, en voeg op afstand waypoints toe aan je kaartplotter.

PULSE OX SENSOR

STRESSSCORE

HARTSLAG

Controleer uw hartslag bij uw pols en uw hartslagvariatie (hrv) om uw stressscore te berekenen.

Controleer met Pulse Ox hoe goed de zuurstofniveaus van jouw lichaam zich aanpassen aan de dunnere lucht op grotere hoogte.

De watch controleert voortdurend je hartslag om te bepalen hoe hard je werkt tijdens activiteiten, zelfs onder water. Toegang tot meer gegevens in onze app op je Apple® of Android™ toestel.

APPS EN ACTIVITEITEN

TRACKING VAN HYDRATATIE

ADEMHALING METEN

Vooraf geladen favoriete apps en vooraf geladen activiteitenprofielen zijn beschikbaar voor hardlopen, fietsen, golfen, zwemmen, wandelen, roeien, skiën en meer.

Gehydrateerd blijven is belangrijk voor je welzijn. Registreer je dagelijkse waterinname om je te helpen gehydrateerd te blijven en te zien hoe consistent je iedere dag bent.

Bekijk hoe je ademt gedurende de dag, tijdens je slaap en tijdens ademhalingsoefeningen en yoga-activiteiten.

INPUT VOOR OFF-PISTE SKIËN

CLIMBPRO

PRESTATIEGEGEVENS

Dit profiel kan onderscheid maken tussen skiën en klimmen en geeft vervolgens gegevens weer die specifiek zijn voor stijgen of afdalen.

Gebruik ClimbPro de klimplanner om real-time informatie over je huidige en komende klimtochten te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst.

Bekijk prestatiegegevens waaronder hardloopdynamica, aan de temperatuur en hoogte aangepaste VO2 max, hersteladvies en nog veel meer.

RONDRIT PLANNEN

PACEPRO™ TECHNOLOGIE

MULTI-GNSS

Voer een afstand in die je wilt afleggen en ontvang voorstellen voor routes die je terugbrengen naar je vertrekpunt. Trendline™ popularity routing helpt je de beste plaatselijke routes te vinden.

Een unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan jouw niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

Ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) zorgt ervoor dat u uw weg vindt in meer uitdagende omgevingen dan met alleen GPS.

ABC SENSOREN

TOPOACTIVE KAARTEN VAN EUROPA

GOLFBANEN

Navigeer over uw volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer voor het controleren van het weer en een elektronisch kompas met 3 assen.

Bekijk TopoActive Europe kaarten met Trendline popularity routing en bekijk skiparkoersen en moeilijkheidsgraden voor 2000 skiresorts wereldwijd.

Bekijk CourseView kaarten voor meer dan 41.000 golfbanen over de hele wereld, en maak gebruik van knop-targeting en de PlaysLike Distance functie.

GARMIN PAY

SMARTPHONE MELDINGEN

MUZIEK-APPS

Reken snel en eenvoudig af met de Garmin Pay oplossing voor contactloos betalen via deelnemende providers.

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op uw smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibel toestel.

Sla tot 2000 nummers op of open streaming apps vanaf uw account op compatibele services, zoals Spotify®, Deezer en Amazon Music, en luister via een hoofdtelefoon met Bluetooth® technologie.

VERMOGENBEHEER

BATTERIJ

Bekijk hoe verschillende instellingen en sensoren de levensduur van de batterij van je horloge beïnvloeden, zodat je snel wijzigingen kunt aanbrengen die de levensduur van de batterij verlengen.

De interne, oplaadbare lithiumbatterij gaat tot 12 dagen mee in de smartwatch-modus, 28 uur in de GPS-modus, 48 uur in de UltraTrac™ modus en 9 uur in de GPS-modus met muziek.

Moderne tool smartwatch

1.850,00€

Editie

AVIATOR
ADVENTURER
ATHLETE
COMMANDER
DRIVER
GOLFER
CAPTAIN

BESTEL DE CAPTAIN

Beperkte voorraad!