Editie

AVIATOR
COMMANDER
ATHLETE
ADVENTURER
CAPTAIN
GOLFER
DRIVER

GEÏNSPIREERD DOOR ONTWERP

DUURZAME MATERIALEN

Laat jouw passie voor vliegen zien met een speciaal ontwikkeld luxe smartwatch met een koepelvormige lens van saffierglas, een display dat altijd aan staat en een wereldwijde luchtvaartdatabase met directe navigatie in noodgevallen.

Breng jouw stijl naar een hoger niveau met een klassieke keramische rand van 46 mm, een volledig metalen ontwerp en een door de luchtvaart geïnspireerde geborstelde titanium armband met een afsluitbare gesp die precies past - zelfs in turbulente tijden.

LEIDEN-NAAR-TOETS

HSI-KOERSNAALD

BEWEGENDE KAART

Volg de HSI-koersnaald naar uw bestemming.

Met de Leiden-naar-navigatietoets kunt u rechtstreeks naar een locatie of waypoint navigeren. Met de toets Dichtstbijzijnde activeert u een pad naar de dichtstbijzijnde luchthaven.

Bekijk uw vluchtpad in relatie tot nabije navigatiekenmerken, luchthavens, kruispunten en andere grondkenmerken op de full-color bewegende kaart.

VLUCHTLOGBOEK

WEERBERICHTEN

VLUCHTPLANNEN

Bekijk weerberichten voor de luchtvaart, inclusief wind, zicht, barometerdruk en meer, plus NEXRAD-weerradar voor uw route.

Breng je vluchtplan - en eventuele updates - draadloos over vanaf de Garmin Pilot™ app voor MARQ Aviator, zodat je altijd gesynchroniseerd bent.

PULSE OX SENSOR

STRESSSCORE

HARTSLAG

Controleer uw hartslag bij uw pols en uw hartslagvariatie (hrv) om uw stressscore te berekenen.

Controleer met Pulse Ox hoe goed de zuurstofniveaus van jouw lichaam zich aanpassen aan de dunnere lucht op grotere hoogte.

De watch controleert voortdurend je hartslag om te bepalen hoe hard je werkt tijdens activiteiten, zelfs onder water. Toegang tot meer gegevens in onze app op je Apple® of Android™ toestel.

APPS EN ACTIVITEITEN

TRACKING VAN HYDRATATIE

ADEMHALING METEN

Vooraf geladen favoriete apps en vooraf geladen activiteitenprofielen zijn beschikbaar voor hardlopen, fietsen, golfen, zwemmen, wandelen, roeien, skiën en meer.

Gehydrateerd blijven is belangrijk voor je welzijn. Registreer je dagelijkse waterinname om je te helpen gehydrateerd te blijven en te zien hoe consistent je iedere dag bent.

Bekijk hoe je ademt gedurende de dag, tijdens je slaap en tijdens ademhalingsoefeningen en yoga-activiteiten.

INPUT VOOR OFF-PISTE SKIËN

CLIMBPRO

PRESTATIEGEGEVENS

Dit profiel kan onderscheid maken tussen skiën en klimmen en geeft vervolgens gegevens weer die specifiek zijn voor stijgen of afdalen.

Gebruik ClimbPro de klimplanner om real-time informatie over je huidige en komende klimtochten te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst.

Bekijk prestatiegegevens waaronder hardloopdynamica, aan de temperatuur en hoogte aangepaste VO2 max, hersteladvies en nog veel meer.

TOPOACTIVE KAARTEN VAN EUROPA

GOLFBANEN

Bekijk TopoActive Europe kaarten met Trendline popularity routing en bekijk skiparkoersen en moeilijkheidsgraden voor 2000 skiresorts wereldwijd.

Bekijk CourseView kaarten voor meer dan 41.000 golfbanen over de hele wereld, en maak gebruik van knop-targeting en de PlaysLike Distance functie.

GARMIN PAY

SMARTPHONE MELDINGEN

MUZIEK-APPS

Reken snel en eenvoudig af met de Garmin Pay oplossing voor contactloos betalen via deelnemende providers.

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op uw smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibel toestel.

Sla tot 2000 nummers op of open streaming apps vanaf uw account op compatibele services, zoals Spotify®, Deezer en Amazon Music, en luister via een hoofdtelefoon met Bluetooth® technologie.

BATTERIJ

MULTI-GNSS

VERMOGENSBEHEER

De interne, oplaadbare lithiumbatterij gaat tot 12 dagen mee in de smartwatch-modus, 28 uur in de GPS-modus, 48 uur in de UltraTrac™ modus en 9 uur in de GPS-modus met muziek.

Ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) zorgt ervoor dat u uw weg vindt in meer uitdagende omgevingen dan met alleen GPS.

Bekijk hoe verschillende instellingen en sensoren de levensduur van de batterij van je horloge beïnvloeden, zodat je snel wijzigingen kunt aanbrengen die de levensduur van de batterij verlengen.

Moderne tool smartwatch

Editie

ADVENTURER
ATHLETE
COMMANDER
AVIATOR
DRIVER
GOLFER
CAPTAIN