Editie

AVIATOR
COMMANDER
ATHLETE
ADVENTURER
CAPTAIN
GOLFER
DRIVER

BESTEL DE ATHLETE

UITVERKOCHT!

Athlete Performance Edition

BEPAALD DOOR ONTWERP

DUURZAME MATERIALEN

Vier het streven om uit te blinken met een speciaal ontwikkeld luxe smartwatch met een koepelvormige lens van saffierglas, een scherm dat altijd aan staat en VO2 max- en hersteltijdmarkeringen op de rand.

Laat jouw toewijding zien aan de training met een ultralicht ontwerp, waaronder een titanium rand van 46 mm en een geborsteld titanium behuizing plus een hoogwaardige rubberen band met QuickFit®-mechanisme.

PRESTATIEGEGEVENS

POPULARITY ROUTING

AFSLAG-VOOR-AFSLAG NAVIGATIE

Vind de beste loop- en fietsroutes met geïntegreerde kaarten en Trendline popularity routing.

Bekijk prestatiegegevens waaronder hardloopdynamica, aan de temperatuur en hoogte aangepaste VO2 max, hersteladvies en nog veel meer.

Volg een route of koers met behulp van gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen, zodat u tijdig weet wanneer de volgende afslag komt.

TRACKING VAN HYDRATATIE

HARDLOOPDYNAMICA

PACEPRO™ TECHNOLOGIE

Werk aan uw vorm en progressie met geavanceerde hardloopdynamica die je tempo bijhouden.

Een unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan jouw niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

PULSE OX SENSOR

ADEMHALING METEN

CLIMBPRO

Controleer met Pulse Ox hoe goed de zuurstofniveaus van jouw lichaam zich aanpassen aan de dunnere lucht op grotere hoogte.

Bekijk hoe je ademt gedurende de dag, tijdens je slaap en tijdens ademhalingsoefeningen en yoga-activiteiten.

Gebruik ClimbPro de klimplanner om real-time informatie over je huidige en komende klimtochten te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst.

HARTSLAG

STRESSSCORE

De watch controleert voortdurend je hartslag1 om te bepalen hoe hard je werkt tijdens activiteiten, zelfs onder water. Toegang tot meer gegevens in onze app op je Apple® of Android™ toestel.

Controleer je hartslag op je pols en je hartslagvariatie (hrv) om uw stressscore te berekenen.

APPS EN ACTIVITEITEN

ABC SENSOREN

INPUT VOOR OFF-PISTE SKIËN

Vooraf geladen favoriete apps en vooraf geladen activiteitenprofielen zijn beschikbaar voor hardlopen, fietsen, golfen, zwemmen, wandelen, roeien, skiën en meer.

Dit profiel kan onderscheid maken tussen skiën en klimmen en geeft vervolgens gegevens weer die specifiek zijn voor stijgen of afdalen.

Navigeer over uw volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer voor het controleren van het weer en een elektronisch kompas met 3 assen.

GOLFBANEN

SKIKAARTEN

MULTI-GNSS

Bekijk CourseView kaarten voor meer dan 41.000 golfbanen over de hele wereld, en maak gebruik van knop-targeting en de PlaysLike Distance functie.

Ga op pad met vooraf geïnstalleerde TopoActive Europe kaarten en bekijk parkoersnamen en moeilijkheidsgraden voor 2000 skiresorts wereldwijd.

Ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) zorgt ervoor dat u uw weg vindt in meer uitdagende omgevingen dan met alleen GPS.

VERMOGENSBEHEER

BATTERIJ

Bekijk hoe verschillende instellingen en sensoren de levensduur van de batterij van je horloge beïnvloeden, zodat je snel wijzigingen kunt aanbrengen die de levensduur van de batterij verlengen.

De interne, oplaadbare lithiumbatterij gaat tot 12 dagen mee in de smartwatch-modus, 28 uur in de GPS-modus, 48 uur in de UltraTrac™ modus en 9 uur in de GPS-modus met muziek.

GARMIN PAY

SMARTPHONE MELDINGEN

MUZIEK-APPS

Reken snel en eenvoudig af met de Garmin Pay oplossing voor contactloos betalen via deelnemende providers.

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op uw smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibel toestel.

Sla tot 2000 nummers op of open streaming apps vanaf uw account op compatibele services, zoals Spotify®, Deezer en Amazon Music, en luister via een hoofdtelefoon met Bluetooth® technologie.

Moderne tool smartwatch

1.500,00€

Editie

ADVENTURER
ATHLETE
COMMANDER
AVIATOR
DRIVER
GOLFER
CAPTAIN

BESTEL DE ATHLETE

Beperkte voorraad!