1.250,00€

Editie

AVIATOR
COMMANDER
ATHLETE
ADVENTURER
CAPTAIN
DRIVER
GOLFER

BESTEL DE ADVENTURER

Beperkte voorraad!

GEÏNSPIREERD DOOR ONTWERP

DUURZAME MATERIALEN

Laat zien dat je betrokken bent bij de reis met een speciaal ontworpen luxe smartwatch met koepelvormige lens van saffierglas, een scherm dat altijd aan staat en 360-graden kompasmarkeringen op de rand om je op koers te houden.

Breng je stijl naar een hoger niveau met een klassiek vintage ontwerp, met een titanium rand van 46 mm, een behuizing van geborsteld titanium en een beweegbare Italiaanse QuickFit® leren band die een uitzonderlijke pasvorm garandeert terwijl je tot het uiterste gaat.

ORIËNTATIELOPEN

TOPOACTIVE EUROPE KAARTEN

EXPEDITION APP

Bekijk TopoActive Europe kaarten met Trendline™ popularity routing om nieuwe plekken te ontdekken.

Gebruik de gegraveerde 360-graden kompas bezel en oriëntatiefunctie om te navigeren met een klassiek kompas dat op een kaart wordt gelegd.

Bespaar batterijstroom met de expedition app, zodat u uw reizen naar het achterland met weken kunt verlengen.

HARTSLAG

MULTI-GNSS

PULSE OX SENSOR

Ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) zorgt ervoor dat u uw weg vindt in meer uitdagende omgevingen dan met alleen GPS.

Controleer met Pulse Ox hoe goed de zuurstofniveaus van jouw lichaam zich aanpassen aan de dunnere lucht op grotere hoogte

ADEMHALING METEN

STRESSSCORE

TRACKING VAN HYDRATATIE

Bekijk hoe je ademt gedurende de dag, tijdens je slaap en tijdens ademhalingsoefeningen en yoga-activiteiten

Controleer uw hartslag bij uw pols en uw hartslagvariatie (hrv) om uw stressscore te berekenen

Gehydrateerd blijven is belangrijk voor je welzijn. Registreer je dagelijkse waterinname om je te helpen gehydrateerd te blijven en te zien hoe consistent je iedere dag bent.

PRESTATIEGEGEVENS

APPS EN ACTIVITEITEN

INPUT VOOR OFF-PISTE SKIËN

Vooraf geladen favoriete apps en vooraf geladen activiteitenprofielen zijn beschikbaar voor hardlopen, fietsen, golfen, zwemmen, wandelen, roeien, skiën en meer.

Dit profiel kan onderscheid maken tussen skiën en klimmen en geeft vervolgens gegevens weer die specifiek zijn voor stijgen of afdalen.

Bekijk prestatiegegevens waaronder hardloopdynamica, VO2 max, hersteladvies en meer.

ABC SENSOREN

PACEPRO TECHNOLOGIE

CLIMBPRO

Navigeer over uw volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer voor het controleren van het weer en een elektronisch kompas met 3 assen.

Een unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan jouw niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

Gebruik ClimbPro de klimplanner om real-time informatie over je huidige en komende klimtochten te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst.

SKIKAARTEN

GOLFBANEN

Ga op pad met vooraf geïnstalleerde TopoActive Europe kaarten en bekijk parkoersnamen en moeilijkheidsgraden voor 2000 skiresorts wereldwijd.

Bekijk CourseView kaarten voor meer dan 41.000 golfbanen over de hele wereld, en maak gebruik van knop-targeting en de PlaysLike Distance functie.

GARMIN PAY

SMARTPHONE MELDINGEN

MUZIEK-APPS

Reken snel en eenvoudig af met de Garmin Pay oplossing voor contactloos betalen via deelnemende providers.

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op uw smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibel toestel.

Sla tot 2000 nummers op of open streaming apps vanaf uw account op compatibele services, zoals Spotify®, Deezer en Amazon Music, en luister via een hoofdtelefoon met Bluetooth® technologie.

VERMOGENSBEHEER

BATTERIJ

Bekijk hoe verschillende instellingen en sensoren de levensduur van de batterij van je horloge beïnvloeden, zodat je snel wijzigingen kunt aanbrengen die de levensduur van de batterij verlengen.

De interne, oplaadbare lithiumbatterij gaat tot 12 dagen mee in de smartwatch-modus, 28 uur in de GPS-modus, 48 uur in de UltraTrac™ modus en 9 uur in de GPS-modus met muziek.

Moderne tool smartwatch

1.750,00€

Editie

ADVENTURER
ATHLETE
COMMANDER
AVIATOR
DRIVER
GOLFER
CAPTAIN

BESTEL DE ADVENTURER

Beperkte voorraad!