Service bij Roelandt Juweliers

We staan onze klanten graag bij met deskundig advies zodat u de juiste keuze kan maken bij de aankoop van uw horloge of juweel. We bieden iedere klant een uitmuntende service, zowel tijdens de aankoop als ook na verkoop, bij ons kan je steeds terecht voor aanpassingen en herstellingen.

Waarborg

Bij aankoop van een horloge krijg je een waarborg van twee jaar, het glas en de uurwerkband vallen niet onder deze waarborg.

Batterij vervangen, simpel kunstje?

Een batterij vervangen houdt meer in dan u denkt, eerst openen we de kast, dan wordt de batterij gecontroleerd en worden de contacten gereinigd. We kijken de dichtingen na en vervangen ze indien nodig. Waterdichte horloges krijgen nog een extra test waarmee we de waterdichtheid controleren. Tenslotte wordt de algemene gang van het uurwerk ook herzien.

Herstelling van uw uurwerk

Ook voor herstellingen buiten de waarborgcondities kan je bij ons terecht, ook voor merken die niet tot onze collectie behoren. Heel wat herstellingen kunnen we zelf in ons eigen atelier uitvoeren, sommige herstellingen moet door de horlogefabrikant zelf uitgevoerd worden (als ze o.a. nog in waarborg zijn).
Voor horloges die tot een exclusieve collectie behoren vragen we eerst een offerte op, zo weet u zeker waar u zich aan kan verwachten. Hou er rekening mee dat een herstelling bij de horlogefabrikant enkele weken tijd kan vragen en afhankelijk van het merk bestekkosten kunnen aangerekend worden indien u niet akkoord zou zijn met de herstelling.

Laat uw juwelen terug blinken!

Wist je dat goud na een tijd sporen vertoond van het dragen? Vraag bij ons advies hoe u uw juwelen goed kan onderhouden!
Als geel goud mat wordt en wit goud een gele schijn krijgt, dan komt u best langs voor een professioneel onderhoud, waarbij we uw juwelen polieren of rhodineren.